Naast de verkoop van jonge occasions bent u bij ons ook aan het juiste adres voor service aan uw auto. Door onze jarenlange ervaring en door gebruik te maken van het juiste gereedschap zijn wij in staat om uw auto in topconditie te brengen en te houden. Wij verrichten onderhoud, reparaties, aircoservice, APK en het monteren van banden.

 

 

Airconditioning van een auto is een geavanceerde techniek. Storingen die zich kunnen voordoen danwel het voorkomen hiervan vraagt veel kennis en ervaring.  Met onze testapparatuur en uiterst efficiente gereedschappen kunnen wij uw airconditioning zeer snel controleren. Indien er een reparatie nodig is dan kunnen wij dit snel en vakkundig uitvoeren.

 

Wilt u weten wat onderhoud of een reparatie kost? Aan de linkerzijde van dit scherm kunt u een online offerte opvragen. Wilt u onderhoud, reparatie, uw airco laten checken, een APK-keuring uit te laten voeren of nieuwe banden laten monteren? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij staan u graag te woord over de verschillende mogelijkheden.